Hasznos tippek, ötletek


Néhány hasznos tanács a függönyöel kapcsolatban:
 
Az otthon attól lesz igazán harmónikus , ha a lakástextil kiválasztására nagy hangsúlyt fektetünk. Legyen az fényáteresztő vagy dekorsál mely keretet ad - díszíti az ablakot , vagy teljes felületen funkcionáló sötétítő függöny.A textíliák kiválasztásával   kialakíthatjuk otthonunk stílusát és kellemes hangulatát.

Lakás textíl

Vásárlás előtt át kell gondolni , hogy mit szeretnénk , mi a célunk a függönnyel.A jól kiválasztott fényáteresztő a belátást is visszafogja, és dekorál is - legyen az voile vagy texturált felületű , természetes hatású, vagy enyhén csillogó, de lehet minden egyben, mert ez az aktuális választékban igenis elérhető. A mai lakástextil trendnek megfelelően a fényáteresztő mintáinak ezrei állnak rendelkezésünkre, folyamatosan bővülve a kínálatunk. Ha a sötétítés is fontos szempont , akkor  érdemes továbbgondolnunk a lehetőségeket, hiszen számtalan megoldás kínálkozik, amelyek egyúttal még esztétikusabbá teszi otthonunkat. 

Mivel ezekből az anyagokből óriási a kínálat, nem beszélve arról , hogy milyen csodálatos felületek -anyagok léteznek - gyűrt, hímzett, taft, szatén, selyem, természetes, bársony, bőrhatású - a választás nagyon nehéz segítség nélkül.

 
Látogasson el hozzánk , profi csapatunk áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy megvalósuljon álmai otthona!